Om oss

Hytale Norge er eller vil bli en spill server for alle norske spillere som er interessert i hva Hytale kan tilby. Vi ser på Hytale som et spennende prosjekt som vil by på all slags eventyr, men det beste av det hele er at vi kan dele opplevelsene sammen på det som vil bli et fremragende Hytale samfunn og en sosial plattform.

Hytale Norge ligger under det allerede godt etablerte Vestlandet – Norsk Multiplayer Samfunn der vi allerede har en Minecraft server som er drevet siden 2017.

Vestlandet har skapt mange gode minner og spilleglede for alle og enhver siden 2017 og vi ønsker at alle skal kunne spille sammen, bli bedre kjent med hverandre, uansett alder enten du er 8 eller 70 år. Det er derfor utrolig viktig for oss at tilpasningene er deretter slik at små barn kan spille sammen med ungdom og godt voksne.

Vi er derfor en gjeng godt voksne som passer på at alle trives med nulltoleranse for mobbing og dårlig ordvalg. Vi i team Vestlandet gjør vårt ytterste for å skape den beste opplevelsen! Vi på Vestlandet elsker det vi gjør og alle har det samme målet. Nyskapende, en trygg tilværelse og ikke minst å kunne skape et fantastisk spillmiljø sammen med dere!